Midsommar...

Hmm. host, jo jag är lite efter ibland. Men bättre sent än aldrig! Vi firade faktiskt midsommar i år med! Däremot förra åter, 2009 har jag faktiskt inget minne av hur vi firade. Jag vet att vi var rätt så nyinflyttade i Ormträsk, Thelma var ju inte ett år ännu, och min faster Eva hade gjorde den finaste blomsterkransen man kan tänkas ha!

Faster Eva är väldigt duktig på att handarbeta, och den här hade Thelma på sig 2009


Kalastunika från Me&I och stickade blommor i krans!

I år hade jag lite mera koll på midsommar.  På torsdagen firade Thelma midsommar med dagmammorna och de andra barnen. Även där med krans i håret- eller krans på solhatten. En krans som hon för övrigt sen satt i bilen och fullkomligt pulvriserade!! I tusen tusen små små bitar...



I år skulle iaf Jessica, Tomas och Rickard komma och leka med oss och grillen. Och även Snönubben och väldigt massa mat! Thelma gillade inte direkt sillen, men silltårta gick det ned lite av, och annat smått och gott.
Det som är så härligt med Rickard och Thema är att de alltid har teamat upp så bra. Och även denna gång, fast Thelma var en badkruka...

Jag hittade en skojig grej på Konsum jag först tänkte köpa och bjuda på.. men fegade ur!



Vädret var kanon så större delen av dagen satt vi ute!



Jessica stod för lunchen: Silltårta (sååå god!) Djävulsägg och pumpernickel med nån god mojja på! Och så sill då.
Med två gravidisar var även gavisconen med på ett hörn. Och vi har nog kommit på den ultimata midsommarrätten för gravida: Gaviscon-sill. Det finns ju både senaps-och tomatsill, så varför inte Gavisconsill??



Rickard och Thelma snackar ihop sig om vad de ska äta.


Tomas, Snönubben och Jessica



Jag, Snönubben och Anders.

Kidzen drack äppeljuice, gravida mammorna kalasade på alkoholfria mojjitos och alkoholfri öl.
Papporna fick öl och snönubbe. Snönubben tog slut och frammåt kvällen började de även planera att klippa någons hår- väääldigt kort.

Vi hann även med lite bad i plaskpool, fotboll på TV (ve och fasa!!) och senare på kvällen grillades det korv och oxfile. V i hade helt enkelt en toppen midsommar, utan förnedrande små hoppade grodor. Det finns det ju risk för att vi blir utsatta för nästa sommar när Thelma är lite större...


Förresten har Thelma kommit på ett nytt sätt att äta Ravioli... raviolikuddarna i munnen- såsen i håret! Som om hon inte redan är rödhårig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!