Idioti...

Att vara prematurförälder är att vara lite extra förälder.

 vaddå??

Är man mera förälder för att man fick ett barn fött för tidigt, än exempelvis ett överburet barn? Eller ett änglabarn? Skitlöjligt! Jag hittade det här urbota dumma uttrycket på internet (var annars?) men i ett forum för prematurföräldrar. Känns lite som klubben för inbördes beundrarn.. oj se på oss.. vad det är synd om oss vad vi har fått utså! Dessutom är det faktiskt barnen som kämpar...

Visst var det jobbigt att Thelma kom tidigt, att vi inte fick påbörja vårat föräldraliv på det sätt som klassas som normalt- men vi fixade det! Och vi är inte mera föräldrar en något annat föräldrapar! Det går ju inte att tävla i hur mycket föräldrar man är!

Däremot fick vi 9 extra veckor med Thelma!


Thelma är 2 dagar hon håller pappa Anders i handen!

Kommentarer
Postat av: toktanten
2010-06-28 @ 10:51:30

Håller med dig, att vara förälder betyder inte att du måste tävla i att vara bättre än alla andra. Jag har fått uppfattningen av att vara förälder är att ta hand om sitt/sina barn på bästa sätt och ge det/dem de bästa förutsättningarna i livet så även det/dem kan få chansen att lyckas i livet eller jag kanske har helt fel.....

Postat av: Mother, Married & Twenty
2010-06-28 @ 18:27:30 URL: http://mummyfied.blogg.se/

Oj gud så liten! Nej mer förälder är man ju inte som prematurförälder även om man säkert går igenom en kämpigare start än vad man gjort annars. Men det är ju å andra sidan rätt svårt att jämföra olika "bördor" på det viset eftersom alla upplever saker på olika sätt.

Postat av: Ezeret
2010-06-30 @ 20:24:59 URL: http://trollfagn.blogspot.com

Jag efterlyser mer bilder på den ädla bloggarinnan faktiskt! Fint med pageklippning btw.

Kläm Ezeret

Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat!
2010-07-02 @ 22:07:31 URL: http://kidzmode.blogg.se/

Var det dummaste jag hört! Hur kan man vara mer eller mindre förälder? Antingen är man förälder, eller så är man väl inte..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!