Mollys paket...

Jag har sovit som en tok i natt, så skönt!! Thelma och jag hade en mysig morgon och sen lämnade jag henne hos dagmamman. På väg dig såg jag att en varningslampa hade börjat lysa i bilen. Suck. Bilar ska ju bara funka!

Svängde förbi Anders på jobbet som kollade lite snabbt på det, och tydligen är det något knas med elen nångon stans i blilen. Så jag får ringa verkstaden...

Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, lite vanligt småplock.. disken, tvätten och ut med soporna. Nu är min tanke att jag ska sätta mig och läsa lite ute i det fina vädret.

I morgon är det tänkt att jag ska fika med Anneli. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att det faktiskt blir inställt! Så elak är jag! Anneli har, precis som alla andra som skulle föda i maj, gått över tiden. Nu får jag inget svar på mitt sms om det blir fika i morgon, så jag kan ju bara hoppas att hon föder barn nu! Självfallet vill jag träffa Anneli, men om lilla Molly skulle titta ut slår det allt!

Jag har i allafall gjort i ordning ett litet paket till Molly som hon ska få. Det innehåller något som även Mollys mamma gillar...




Och tusen tack för alla hälsningar ang mitt inlägg igår! Det betyder mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!