Dagens botten...

tyvärr blev det ett fjärde besök idag till Mvc..

Igår började jag känna av magont och känna mig risig. Lyckades tillslut somna, och i morse rullade ju allt på som vanligt. Det hela började egentligen i onsdags när jag var på MVC och kännde av en urinvägsinfektion och hade posetiv nitrit. Barnmorska sickade en odling, men ville avvakta då jag inte visade något utslag på leukocyert. Jag skulle hem och dricka mycket (jag är så fruktansvärt trött på transbärsdricka!!)skulle det bli värre skulle jag höra av mig igen.

Idag i Centalparken kände jag att det inte var bra, att det jag hade känt i gårkväll kom tillbaka, fast mycket värre, och med massiva sammandragningar. Jag ringde till Mvc, som ville att jag skulle kontakta vårdcentralen på en gång. Jag fick en tid på vårdcentralen, men de var lite skeptiska. Så jag ringde till förlossningen och de tyckte det var bättre att ge mig en akuttid på specialistmödravården.

Tjollahopp!

Anders får dra tidigare från jobbet, köra hem mig och Thelma (hon åt ju pizza och jag försökte tvinga i mig lite) Min snälla mamma kan komma loss ifrån jobbet och passa Thelma.
Rätt så nervös blir jag ju ändå, och rädd. Idag är jag i v 25+0, och även om Lillebror har en changs att klara sig utanför magen så  vill jag inte att han ska komma nu! Med tanke på vad vi gick igenom med Thelma och tiden på neonatalen så vill jag bara att allt ska gå bra nu!

Väl inne på Sös får jag hjälp fort, den odlingen som togs i onsdags har det inte kommit svar på ännu, men läkaren tvekar inte utan sätter in mig på antibiotika direkt. Men i tablettform så jag får åka hem. Så skön!! Och så ska jag vila, vila vila... så i helgen får jag campa på soffan...

Jag hoppas att det börjar vända i morgon, för jag mår inte helt bra och ha ont gillar väl ingen.
Dagens botten blev att jag var tuvngen att ha kontakt med mödravården fyra gånger på en vecka. Nästa vecka hoppas jag på noll!

Kommentarer
Postat av: Fiffi
2010-05-29 @ 08:01:43 URL: http://prinsessbakelsen.blogg.se/

Aj! Hoppas du mår bättre snart! Själv mår jag inte bättre alls :O(

Hoppas verkligen inte att detta hänger kvar resten av graviditeten, då blir det nog aktuellt för stomi usch..

Ha en fin lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!