Hörseltest, försök 3

Idag fick jag packa in mig själv, Thor och vagnen och åka till Huddinge sjukhus för att göra ytterligare en hörselkontroll för nyfödda då han inte har fått godkänt på den ännu.

Jag vet att han hör, jag är helt bombsäker på det! Ändå kändes det i magen att han inte skulle bli godkänd idag heller.

Och mamma-inutionen var rätt den här gången med. Tyvärr.
Undersköterskan, idag vid namn Jeanette försökte och försökte. I drygt en timme. På höger öra trodde hon tillslut att hon skulle kunna få honnom godkänd, om Thor bara ville ligga still. Men det är inte så lätt om man är liten men hungrig.
På vänster öra misstänkte hon en form av undertryck, vätska bakom trummhinnan eller liknande. Inte så konstigt efter hans dunderförkylning.
Men jag vet att han hör, han reagerar på ljud hemma, så jag är inte orolig, däremot har jag vid det här laget börjat bli rätt så frustrerad. Allt för ett litet okej i hans journal. Och om det nu skulle visa sig att han har nedsatt hörsel, så har jag efter att ha lite tid på mig kommit fram till att det inte heller gör något. Men det är den här ovissheten.
Det fanns inte heller någon öronläkare som var specialist på barn där idag.

Så det blir ett nytt besök på Huddinge i november. De kommer köra den vanliga kontrollen först, och går inte det går de vidare med en annan metod som vad jag förstår går ut på att sätta elektroder på hans huvud och senare kunna läsa av impulser till hjärnan.

Så, ett besök som inte skulle ta lång tid drog ut på tiden, och vi fick åka i illfart från Huddinge och hämta Thelma på dagis, och sen snabbt hem och äta.

Kvällen har Thor sen tillbringat i sitt babygym som börjar bli mycket intressant! Och där låg han och "jamade!. Han låter som en katt när han pratar!

Han har legat på soffan och chillat med... med katten som sällskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!