Två timmar av total förnedring.

I stort sett har jag och Thor haft en mycket trevlig dag. Och jag har märkt att Thor är den ultimata shoppingkompisen. Han är bara glad och skrattar. Eller så skrattar han åt sin mamma, som är en skugga av sin forna glans.

En sak jag gillar är att kolla på Biggest looser. Och gärna dricka Coca-Cola samtidigt. Cola är en av mina större laster, tyvärr. Ändå tycker jag att det är rätt så inspirerande och motiverande att kolla Biggest looser. Kan de tjockisarna få ordning på kroppen, så borde ju även jag det.

Och det är just där skon klämmer, jag och min kropp. Vi är som två länder i krig som inte kommer överrens, som inte vill kommunicera och inte kan sluta fred. Inte ens FN skulle kunna hjälpa oss.

I mitt huvud är jag nämligen kvar i den kroppen jag hade för 5 år sen. Innan Anders, och framförallt innan två graviditeter med en jäkla massa extrakilon. Mitt huvud tror nämligen fortfarande att kroppen väger drygt 55 kg och drar storlek S eller 36. Den bistra sanningen är lååååångt därifrån. Och huvudet får en chock när den ser kroppen i spegeln.

Varför sitter det en blek, bulldeg på jäsning på min röv?
Vem fan adopterade ett kanadensiskt hängbuksvin och opererade fast det på min mage?
Vem kom på idén att sno mina bröst?

Den enkla lösningen vore väl att köpa en sån där "bred last" skylt och sätta över rumpan, en ordentlig korsett och 2 kg ris i BH för att se okej ut. Eller köpa ett 10-manna tält på Ö&B och klä på sig.

Okej, okej.. jag vet. Jag har fått två barn, och två snitt på mindre än två år. Inte så konstigt att kroppen är sig olik. Och det tar tid att återhämta sig. Jag väger mindre nu än innan jag blev gravid med Thor, men...
-Hallå tuttarna, var tog ni vääääägen?

Kan bröst börja bukta innåt istället för utåt? För det känns som det är dit dom är på väg...

Beach 2011 börjar närma sig. Men jag är långt ifrån klar. Även om jag är en badkruka, så vill jag inte se ut som en förymt flodhäst från Zoo på stranden. Två söta barn... och deras degklump till mamma...
Jag har börjat träna, blivit förkyld, men rör mig ändå- men resultaten lyser med sin frånvaro.

Frågan är om man skulle ta och fuska. Om jag fettsuger låren, rumpan och magen, bort med extra hud från magen och nya tuttar- får man mängdrabatt då? Kanske en liten bonus i form av borttagning av dubbelhaka?
Det låter dyrt med. Fast det är inte skoj att ha lika mycket bröst som en 10-åring och en mage som gör att man fortfarande ser gravid ut. Om ändå tuttarna var större än magen...

Och fortsätter jag och träna, eller börjar träna som en galning kanske mera mage och rumpa försvinner, men även brösten. Eller nä, brösten lär ju inte försvinna- de är ju redan borta! Lagen om all jävlighet eller?

Jag skulle kanske fixa tuttarna, men vågar jag det?

En annan sak med att kroppen förändras gör ju att alla kläder bli hopplösa. De sitter fel, konstigt, det blir för stort på vissa ställen, och för små på andra. Jag har alltid varit intresserad av kläder och vill se snygg ut, men nu känner jag mig verkligen som en avdankad fågelskrämma.

Så idag skulle det minsann shoppas kläder! Kläder som passade, satt skönt och var snygga.
Och där börjar mina två timmars totala förnedring.

Hurtigt började jag gå hemmifrån till Nacka Forum. Skönt väder med det visade sig ungefär vid Skuru skola vara en totalt urusel ide att gå i Converse. Framme vid Nacka Forum har jag en stor blåsa på vardera häl samt ett smärre köttsår på vardera lilltå. Shoppingen inleddes alltså med att köpa skavsårsplåster...

Jag hade lite planer på vad jag skulle köpa. Framförallt ett par nya byxor. Det var det absolut viktigaste. Jag har idag två par jeans som passar, och några tights. Även om sommaren är på väg så är det ju praktiskt att ha ett par finare byxor.
Sen skulle jag ha underkläder med.
Och det här med underkläder kan ju bara betyda en sak. Katastrof och gråa hårstrån.
När jag var gravid köpte jag praktiska underkläder, som skulle klara en växande mage och sen otrevligheter som avslag. Valet föll på modellen: Granny pants. Grannypants är asfula och totalt osexiga. Men ack så sköna. Dessutom köpte jag mina granny pants på Ullared. Hippt värre. Men med tanke på priset så kunde jag slänga dom med gott samvet (var min tanke..) tyvärr verkar dessa fula, ohippa, osexiga grannypants vara av toppkvalitet, så det har aldrig blivit av att jag slängt dom. Men fula är dom, och är jag ful under, så blir hela jag ful. No more grannypants! Jag är faktiskt inte 60+!!
Jag skulle köpa skor med, jag har länge funderat på att köpa ett par Easy tone.

Så, hur gick då min shopping??
Jag började kolla på skorna, på Stadium.. men eftersom killarna som jobbade där var mera intresserade om att skryta om helgens erövningar så gick jag vidare till Intersport. Och jovisst, nya skor har jag nu! Och så sköna! Förhoppningsvis slipper jag mera skavsår nu när jag går på långpromenad.
Avvecklandet av Grannypants- eran har gått bra med, och alla grannypants är numerade förvisade till soporna. *stolt*

Däremot att köpa byxor.. och några nya BH...
Jag tyckte nästan synd om tjejen som skulle hjälpa mig hitta en passande BH. När vi väl hittade en som satt bekväm runt om så frågade jag henne lite ynkligt vad jag skulle lägga i kuporna? Veckans storhandling? Jag tror inte tjejen riktigt förstod min ironi där för hon såg lite bortkommen ut.

Nåväl; med mig hem fick jag: (finn ett fel!)
Easy Tone skor, underkläder, ägg, strumpor, 8-månaders gröt,jeanskjol, Clarityn, lipgloss, skavsårsplåster och grönt nagellack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!