Händelserik dag...

Idag, vid en ålder av 6 månader fick Thor vara med på lattedejt med mammorna. Tyvärr kunde inte Jessica komma idag för att hon var krasslig. Typiskt, alla har varit förkylda någon gång.. aldrig kan vi ses alla. Riktigt tråkigt.
När vi hade våra första barn var det dessutom mycket lättare att träffas. Nu har vi dagistider att passa, och Elin jobbar så det är svårare att få ihop träffar.

Dagen började bra, vi beställde vårat kaffe, för att snart gå illa. Lilla Oliver nådde längre än vad vi alla tre, jag, Elin och Ullis nog trodde och fick varmt the vatten på sin lilla hand. Aldrig har nog tre mammor rest sig upp så fort, så snabbt från varsin stol! Vi kylde, men stackars Oliver var otröstlig! En olycka händer så fort! Vi har varit på många träffar och fikat med våra barn, men detta har aldrig hänt förut!
Oliver fick Alvedon, och kylbalsam men var fortfarande ledsen, och säkert rädd med, så han och Ullis valde att åka hem. Lite senare såg de hemma att han hade fått en blåsa på tummen och valde att åka till sjukhuset med honom. Lilla killen, en sån kämpe! Nu har han blivt ordentligt omplåstrad och har nu en "boxhandske" på ena handen. (Passa på att ge pappa en smocka Oliver!!)

Jag och Elin tog Thor och Emma och gick en sväng och handlade lite, sen blev det lunch. Sen tog vi bussen hem till oss så att Thelma och Emma skulle få leka lite. Jösses vad de två tjejerna har roligt! Och kan röja! Anders passade på att vara huslig och bakade chokladkaka. Japp, du läste rätt-Anders bakade!

Nu har vi stoppat båda våra små T:n i sängen och de sover, jag ska kila över till Camilla och provsmaka kryddor!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!