Titta! En söthög!!

Som jag kanske tidigare har nämt så är jag del i en lattemaffia. Våran lattemaffia börjades formas sommaren 2008 då vi var gravida. Vi var några gravidtjejer som började fika tillsammans och där hittade jag Elin och Jessica. Sen "hittade" Emma  en kringvandrande Ullis där de bor och hon kom med, och även Frida. Även Anna är en del av maffian nu.
Flera av oss fick alltså barn 2008. Jag fick Thelma, Ullis fick Ellie, Elin fick Emma, Anna fick Arvid, Frida fick Hailey och Jessica fick Rickard. Vi träffades mycket under den tiden vi var föräldralediga, det blev mycket fikahäng, och en hel del shopping.

Visst är det så att man får  nya vänner när man når en ny vändpunkt i livet. Som när man får barn. Jag har fått vänner för livet, och våra små vi fick då är nu ett stabilt gäng som gärna röjer friskt!

2010 var det dags igen. Lattemaffian skulle ännu en gång yngla av sig. Först fick Ellie sin lillebror Oliver, sen fick Rickard den syster som heter Ronja. Thelma och Arvid, fick båda två varsit syskon samma dag, den 30:e augusti, Thor och Moa. Snart kommer även Hailey få en liten bror... Och visst är det lite lustigt att vi som fick tjejer första gången nu fått pojkar och tvärt om?!?

Däremot har vi märkt att det är inte alls lika lätt att träffas den här gången vi är föräldralediga. Det är dagistider, och det är framförallt en massa eländiga förkylningar och infektioner som avlöser varandra. Det är inte heller lika lätt att ta med våra äldre barn på fika häng.

I onsdags sket jag i att plugga och drog iväg på latteträff ändå. Latteträff i hemmiljö och sedvanligt kaos...


Thelma och Emma, de har så roligt ihop! Dagen till ära klädda i lika kläder! Discoapa tunika och bruna byxor från Me&I. Självfallet var även vi mammor matchade i molntunikan... (Elin i molntunika syns lite på hörnet)


Här syns nästan hela lattemaffian volym 2 på bild, mycket Me&I kläder här med.. Oliver i flugsvampar, Thor i gul sega råttor.


Inte så mycket kaos.. men vi beslöt oss för att gå ut så att de större fick springa av sig!


Thelma, Emma och Rickard, en vattenpöl och gegga. Jätteskoj!

Vi gungar! Det här är även Ronjas (grön overall) premiärgungning!


Thelma och Emma delar gunga, går alldeles utmärkt!

Mammor och småsykon i vagn!


Thor nyvaken, men han trivs så bra i sin Bugga!

Och denna dagen kom ett nytt uttryck till. Söthög!
En söthög är en hög med söta  barn!! En söthög i en gunga!


SÖTHÖGEN!


Söthögen igen med glada mammor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!