Söndag, härdsmälta, cirkus, såpbubblor och shopping!

Söndag och strålande väder! Visst blir man glad?
Ännu gladare blev faktiskt jag i morse då jag fick sovmorgon, men framförallt kunde röra mig! Igår tog jag nämligen i som en liten gris på gymmet med styrketräningen och var rätt så mör när jag kom hem. Men jag måste erkänna något som sitter djupt inne... Den här slappmörten tycker faktsikt att det är riktigt skönt efteråt! Jag känner mig lätt, som jag flyger fram, tankad med ny energi och är grymt stolt över mig själv! Igår så belönade jag mig själv med att slappa i bastun efteråt och oj vad skönt det är! Jag gillar verkligen att basta! Tyvärr har vi inte plats för en bastu hemma, annars hade jag velat ha en!

Det känns i alla fall väldigt bra idag, visst känner jag att jag var och tränade igår, men det gör inte ont. Jag stretchade väldigt länge och noga igår och jag tror att det gjorde susen! Så nu tänkte jag inhandla lite ordentliga träningskläder. Jag har ju inte haft någon ordentlig träningsBH utan kört i en gammal amningsBH. Har fungerat, jag har ju inte någon större byst, men det kan kännas av ändå. Så en sådan och ett par träningsbyxor. Jag har nämligen fått för mig att har jag lite bättre kläder så blir det lite lättare att komma iväg.

Så idag drog vi iväg till Nacka Forum, hela Cirkus W. Och det var verkligen cirkus innan vi alla satt fastspända i bilen. Thelma fick en total härdsmälta. Trotsålder sliter på oss! Det är min payback för att Temlan var så lätt som bebis antar jag. Väl framme i Forum möter vi upp Elin, Per och Emma. Thelma pratar ju ganska så mycket om Emma hemma och det är för att de har så roligt ihop. Det är verkligen en fröjd att se dem ihop!

Efter lite energitankning satte tjejerna igång... Klappa Laban och bonka på skyltfönster, med ett bubblande skratt! Papporna fick besöka MediaMarkt och Claes Ohlsson och småtjejerna underhöll sig rätt så bra. På Claes Ohlsson satt de och "lagade mat" och serverade varandra. Dessvärre hade någon ställt fram en stor flaska med såpbubblor utan att skruva på korken... och självfallet skulle just Thelma ta tag i just den. Opps, en flaska såpbnubblor på golvet = snorhalt.

Med varsin liten påse med obetydligt innehåll (Thelma har en påse plugg i sin.. men det spelade ingen roll) så delade vi på oss. Papporna till ytterligare en tråk-butik (Kjell & Company) och mammor och barn mot HM.




Hålla kompisens hand är roligt!

Det var inte helt lätt att ta bilderna på tjejerna. Jag måste ha sett ganska så rolig ut när jag halvspringer bakom dom, med dubbelvagnen och tar kort.. men men! Jag bjuder på det!

Sen handlade jag mina efterlängtade träningskläder!

Ett par långa tights hamnade i påsen med!

Jag fick även ett nytt tangentbord. Behövdes eftersom en del tangenter på mitt förra höll på att gå in pension. Fick trycka flera gånger innan något hände.  Kvällens raid och framtida blogg och skoluppgifter blir nog betydligt lättare att genomföra nu!

Med tanke på att jag har kommit igång med att röra på mig igen tänkte jag dra igång en stegräkningstävling snart igen. Lite mera organiserad den här gången och en längre sträcka att gå. Tanken är att alla som vill vara med lägger en liten summa pengar (max 50 kr) så vi kan få till ett pris för vinnaren, och kanske etapppriser med. Ju flera vi blir desto finare pris kan vi få till! Alla som vill får vara med, oavsett var du bor! Jag tänkte att vi skulle starta i månadsskiftet mars/april. Förhoppningsvis är alla isfläckar borta då så vi verkligen kan dra ut på längre äventyr!
Om du är intresserad av att vara med- inboxa mig för en preliminär anmälan om att vara med!

Kommentarer
Postat av: Lilith
2011-03-06 @ 20:54:40 URL: http://www.lilith.se

Jag önskar att jag hade lusten och orken till att träna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!