En blodig och svettig kamp!!

Jag har inte tid att skriva om våran flytt, husstök och att vi har kommit ganska bra i ordning ute på Djurö. Det här handlar om något mycket svettigare.
 
Det började med finbesök, som blev sova-över-party. Och där kläcktes det ideér. Lattemaffian skulle minnsan bli smala, smäcka, vältränade ÜBERWOMENS! Stegtävling det första steget, total uppträning under 2013, för att under 2014 bli att Lattemaffian gjorde en Tjejklassiker. Det var två hjärnor som kom på detta. Resten av Lattemaffian tog emot förslaget rätt så ljummet... Till och med rätt svalt. En anmälde sig att ställa upp som hejarklack med pop-poms. En drog till med ekonomiska aspekter: ekonomi för att köpa våtdräkt, längdskidor, cykel och vettiga löparskor. Vilket är rätt så lustigt eftersom det är våran rea-letare... Det känns helt enkelt att om jag och Jessica ska få till en Tjejklassiker får vi: A: supa ned hela gänget tills de kommer på att det är en bra ide. B: Banka i vett i skallen, eller slå de andra blågula så de vill göra något riktigt svenskt. Eller, alternativ C: Anmäla samtliga Lattemaffia-mammor utan deras vetskap.
 
Men de förstår ju inte!! Det är ju bara jag och Jessica som kom på att göra en Tjejklassiker är även en orsak att lämna papporna hemma tre gånger för att åka på riktig tjejhelg med boende på hotel och egentid under träning. Vi får helt enkelt fortsätta bearbeta...
 
Däremot har vi fått igång en stegtävling igen. Och nu är det mycket steg i omlopp! Efter de första 5 dagarna var vi uppe i 19,9 mil. Jag låg i topp igår, söndags med dryga milen, så jag tänkte ta det lite lungt idag med eftersom ena vaden gjorde ont när jag sprang i fredags. Fick ihop drygt 8500 steg idag genom att "bara vara hemma". Men får jag ligga i topp för det? Nej då, nu har Jessica fått upp farten och knatat om mig med drygt 3 km!! TJYV!!!
Efter att vi i Lattemaffian har campat ihop under ett par graviditeter och föräldraledigheter vet jag en sak. Vi är alla envisa, alla är vinnarskallar, ingen ger upp. Det här kommer bli en hård, svettig, blodig kamp om vem som har kommit längst den sista augusti. Jag vet iaf vad jag ska göra i morgon... ÖKA ANTAL STEG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!